Küldetésünk

Egy internetes vállalkozás ma már a webes fizetési megoldások rendkívül sokszínű palettájáról választhat olyan rendszert, mellyel mind az ügyfeleknek, mind a cég üzletmenetének kedvezhet. Az újabb és újabb fizetési megoldások integrációja azonban sokszor bonyolult és időigényes folyamat. A BIG FISH Payment Gateway-t azért hoztuk létre, hogy mindezt leegyszerűsítse az Ön számára, miközben azokra a problémákra kerestünk átfogó és kényelmes megoldást, melyekkel korábban mi is szembesültünk munkánk kapcsán.

Intelligens üzleti megoldásunkkal tucatnyinál is több fizetési szolgáltatást integrálhat könnyűszerrel e-kereskedelmi rendszerébe, az újabb – ma még talán nem is létező – platformokat pedig úgy veheti igénybe a jövőben, hogy azok minimális költség- és időráfordítással azonnal a rendelkezésére álljanak. A Payment Gateway-nél azon dolgozunk, hogy cégének korszerű válasza legyen az e-kereskedelem aktuális kérdéseire.

Ki áll a Payment Gateway mögött?

A BIG FISH Internet-technológiai Kft. 1998 óta a magyar webes piac egyik meghatározó szereplője.

A legújabb technológiák iránti elhivatottság a fejlesztői csapat számára is alapkövetelmény, ez mindig is nagyban hozzájárult a cég elismertségéhez a szakmában. A BIG FISH csapata számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát, fejlesztette weboldalát és webáruházát.

Büszkén mondhatjuk, hogy az általunk fejlesztett webáruházak különböző vállalatirányítási rendszerekkel együttműködve naponta több ezer vásárlót szolgálnak ki. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleinkkel a közös munka során értéket teremtsünk, mindezt jó hangulatban és teljes bizalommal.